החזר

  • בקשה להחזר מס שנוכה במקור מריבית
    חלי | 24/03/2009 15:15

    לעו"ד פוגל שלום! אני בת 56 לא עובדת ואין לי הכנסות בדצמבר 2008 הסתיים פקדון בנקאי שהיה לי ל 5 שנים והבנק ניכה במקור מס מהריבית על הפקדון. הריבית השתלמה בתשלום 1 עבור 5 השנים דהיינו 2003-2008 סך כ-35000 ש'ח ממנה נוכה מס כ-5500ש'ח נאמר לי שמאחר והריבית התקבלה ב-2008 בסכום אחד , מ"ה מתעלם מהעובדה שהריבית היא עבור 5 שנים האם ידוע לך דרך שאוכל לבקש החזר בגין כל הסכום ? (ריבית שנתית של 7000ש'ח) תודה רבה לך מראש

    • החזר
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 26/03/2009 13:33

      לחלי אם זו הכנסתך היחידה הגיש בקשה להחזר מס ותקבלי את רובו (ואולי כולו) חזרה היות ונקודות הזיכוי שלך עולות על המס שנוכה. לא ניתן לפרוס ריבית. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים