החזר מס

  • שאלה
    יגאל | 19/03/2009 11:38

    פיצויי מהעבודה (פיטורין) מלפני 3 שנים של בסביבות 10000 ש' שירד מהם מס הכנסה ביחד עם 106 של אותה שנה ומילואים - זה רלוונטי להחזר מס ? יכול להיות סיטואציה שמגישים 106 וטופס של אבטלה שירד ממנו מס הכנסה מלפני שנה ומילואים מלפני 4 שנה ? מתי מקבלים תשובה על ההנ"ל ?

    • החזר מס
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 19/03/2009 18:43

      תאורטית יתכן שכן, אך מומלץ קודם לבדוק, למנוע מצב שתצטרך להשלים. חוקית עליהם להשיב תוך 90 יום, אך בפועל אין מספיק כח אדם ואני מעריך שחצי שנה זה סביר. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים