ערעור וקנסות

  • ערעור על השגה וקנסות
    שואלת1 | 09/03/2009 15:44

    האם קיימת אפשרות לערער על תוצאות השגה בעניין מס רכישה והאם בפרק הזמן בין הגשת ההשגה מצידי להחלטת הועדה, רשות המיסים יכולה להטיל קנסות והצמדה?

    • ערעור וקנסות
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 11/03/2009 13:06

      לשואלים כמובן שעל דחיית ההשגה ניתן לערער בועדים הקבועים בחוק לועדת הערר שליד בית המשפט וככל הידוע לי הדבר מופיע על הודעת הדחייה. עם קליטת הערעור מעוכבים כל הליכי הגבייה, לרבות עיקולים, ואם בטעות הוטלו או לא בוטלו יש לפנות למס שבח עם חותמת נתקבל מבית משפט והוא יקפיא את העניין. באם לא, יש לפנות בעניין בבקשה לבית המשפט אליו הוגשה ההשגה. כמובן מומלץ שפניות אלו ייעשו על ידי עורך הדין המטפל בהשגה. בברכה יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) מנהל פורום דיני מיסים