מיהי אישה

  • חצי נק' זיכוי ע"פ סעיף 36א
    יוסף | 17/02/2009 14:00

    גבר שעבר ניתוח לשינוי מין האם יקבל נק' זיכוי כמו אישה(2.75) האם יש התייחסות של מ"ה לנושא זה?

    • מיהי אישה
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 17/02/2009 17:27

      ליוסף שלום לא ידוע לי על התיחסות לעניין. נראה לי שההיגיון אומר שאם משרד הפנים ישנה את המין בתעודת זהות מס הכנסה יקבל זאצ. אחרת הייתי ממליץ לפנות ליועץ המשפטי של רשות המיסים בעניין. בברכה יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) מנהל פורום דיני מיסים