תאום מס לסטודנט

  • תאום מס לסטודנט
    אנג'ל | 11/09/2008 01:26

    שלום אני סטודנט שעד עכשיו עבד בעבודה אחת, ובחודשיים הקרובים אעבוד בשלוש עבודות, כאשר במהלך השנה הבאה אשאר עם שתי עבודות. החודש התחלתי לעבוד בעוד שתי עבודות בנוסף לעבודה הנוכחית שלי,רציתי לדעת מתי אני עושה תאום מס? אם עכשיו או אחרי שאני אקבל את התלושים? כי הבנתי שלוקחים סכום נכבד של כסף אם לא עושים? כמו כן רציתי לדעת מה התהליך שעליי לעשות על מנת שלא יילקח ממני סכום גבוה? ומהי מידת המס שאני אמור לשלם עבור משכורת של בין 3000 ש"ח ל6,000? תודה רבה על העזרה והמשך יום טוב

    • תאום מס לסטודנט
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 11/09/2008 13:36

      לאנג'ל שלום אכן לעובדים במס' עבודות במקביל, ינוכה החל מהמעביד השני המס המקסימלי ללא תאום מס. עליך לפנות למס הכנסה באיזור מגורך. (ת"א-יפנו לת"א 5 בבניין קרית הממשלה) יחד עם תלושים מכל המקומות ומומלץ אף חישוב משוער עד סוף השנה של הכנסות מכל מקור. עד הכנסה של כ-50000 לשנה כמעט ואין מס. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מנהל פורום דיני מיסים