עמותה

  • דרך פעולתו של חבר עמותה שרוצה להתפטר
    יוסי | 04/09/2008 00:59

    מהעמותה האם צריך להגיש מכתב התפטרות לעמותה וזה מספיק , או שגם לרשם העמותות , והאם זה יעזור לו בעתיד אם יהיו ליקויים בעמותה האם יוכל לטעון שמתאריך זה התפטר מהעמותה ולכן לא היה מודע לליקויים שהתעוררו אח"כ

    • עמותה
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 04/09/2008 11:30

      ליוסי שלום ככל ששאלתך מתייחסת לרשויות המס, נא ראה תשובתי למעלה מה-26/8, לגבי נושאים משפטיים אחרים נא פנה לפורום תאגידים או בתי משפט. בברכה עו"ד, רו,ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מנהל פורום דיני מיסים