שכר חודשי ממעסיק נוכחי על מעסיק קודם - חברת כח אדם

  • תיאום מס
    רונן | 13/04/2008 14:37

    שלום רב, לפני מס' חודשים עזבתי את מקום עבודתי ושם הודיעו לי שאוכל לעזוב תוך יומיים ושאקבל משכורת אחת נוספת על חודש אחד קדימה שלא אעבוד בו, שבועיים לאחר סיום עבודתי התחלתי לעבוד במקום חדש. לאחר שבועיים במקום העבודה החדש קיבלתי בעצם 2 משכורות: הראשונה היא משכורת על שבועיים עבודה במקום החדש ומשכורת נוספת על חודש מלא ממקום העבודה הקודם. שאלתי היא האם אני צריך לעשות תיאום מס על החודש הזה שבו קיבלתי 2 משכורות למרות שזה היה חודש חד פעמי עם 2 משכורות ולמרות שבפועל בעצם עבדתי רק במקום אחד. תודה רבה.

    • שכר חודשי ממעסיק נוכחי על מעסיק קודם - חברת כח אדם
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 16/04/2008 01:33

      איני מבין מדוע המעסיק החדש שילם לך על עבודתך הקודמת? האם מדובר בחברת כח אדם? אם כן, חברת כח האדם היא המעסיק בשני מקומות העבודה לפי הבנתי את דברייך ולכן אין צורך בתיאום, כיון שמדובר במעסיק אחד. אנא פרטי בבקשה או שלחי בפנייה דחופה שבצד הפורום. בהצלחה