שיעור מס החברות בגרמניה

  • מס חברות בגרמניה
    חיים ספיבק | 01/04/2008 09:44

    מה שיעור מס החברות בגרמניה? האם יש לישראל אמנת מס עם גרמניה?

    • שיעור מס החברות בגרמניה
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 02/04/2008 17:55

      שיעור המס חברות בגרמניה מורכב ממס חברות קבוע בשיעור 15% ועוד מס חברות מקומי בשיעור של 10%, ומס נוסף שכולל בתוכו אחוז מסוים מההכנסה נטו ממס. המס בגרמניה הינו מורכב, לכן עצתי היא כי תפנה לקבלת ייעוץ או השאר פרטיך בצד העמוד ב"פנייה דחופה". בהצלחה.