שאלה חישובית ולא משפטית

  • מהי בדיוק התוספת לנטו בשקלים בעקבות הפחתת שעורי המס
    לילי | 11/02/2008 14:02

    שכר העבודה ברוטו שלי הוא 7500 ש"ח מה אמורה להיות בדיוק התוספת בש"ח לשכר הנטו בעקבות הפחתת שעורי המס ליחידים בתחילת שנת 2008 .במידה ששכר הברוטו הוא 7300 מה אמורה להיות בדיוק התופספת בש"ח לשכר נטו?

    • שאלה חישובית ולא משפטית
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 12/02/2008 11:48

      לילי שלום, מדובר בשאלה חישובית ולא משפטית. תוכלי לשאול את מנהלת החשבונות שלך שאלות מסוג זה ואני מאמין שתעני בשמחה. בכל אופן מדובר בסכום פעוט.