קורס מפקחי מס הכנסה

  • קורס מפקחי מס
    jin jin | 10/10/2007 21:24

    מה זה קורס מפקחי מס? מה בדיוק התפקיד שלהם? והאם צריך להיות רו"ח כדי להיות מפקח מס?

    • קורס מפקחי מס הכנסה
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 11/10/2007 12:07

      קורס מפקחי מס הכנסה הוא קורס המקנה ידע בעריכת בקורת בתיקי נישומים על מנת לעמוד על הכנסותיהם לצורכי מס, עריכת בקורות בעסקים, בצוע ספירת מלאי, דרכי עריכת בירורים עם נישומים ועם מייצגיהם, דרכים לקביעת ההוצאות המותרות בניכוי, עריכת דוח על הביקורת והסקת מסקנות מהבירורים שנתקיימו וכמובן דרכים לקביעת השומה. בקורס לומדים את פקודת מס הכנסה על השלכותיה הפליליות והאזרחיות. כפי הידוע לי דרישות הסף משתנות מדי פעם, אך נדרש ידע חשבונאי מסוים, בד"כ קורסים בסיסיים בהנהלת חשבונות. ישנם מפקחים אשר הינם עורכי דין ולא רו"ח, אך יועדפו בוגרי חשבונאות, כלכלה ומנע"ס.

      • קורס מפקחי מס
        עדן | 08/01/2014 22:08

        היי, רציתי לדעת כיצד ניתן לקבל פרטים על קורס של מפקחי מס..מועדים, תנאים וכדומה..