תביעה בשם עמותה

  • היכן להגיש את התביעה?
    שמשון | 10/05/2009 16:24

    שלום רב, אני מנהל עמותה וכאשר נהגתי על רכב הרשום על שם העמותה נכנס בי רכב, לאחר דין ודברים עם חברת הביטוח קיבלתי את סכום הביטוח שאינו שנוי במחלוקת. מכיוון שמדובר בעמותה שאינה למטרת רווח איני מוכן לוותר על ההפרש ועל כן אודה לתשובה האם ניתן להגיש תביעה קטנה בשם העמותה, ובאם לאו מה ניתן לעשות? האם אני יכול להגיש תביעה בשמי (שהייתי הנהג ברכב)? בתודה מראש, שמשון

    • תביעה בשם עמותה
      עו"ד גיא פרבמן | 11/05/2009 14:56

      לאור העובדה שבעלת הזכויות הינה העמותה הינך צריך להגיש את התביעה בבימ"ש שלום. בהצלחהה.