גילוי מסמכים

  • קדם משפט
    אפרת | 25/04/2009 20:03

    הגשתי בקשה לביצוע שטר , הוגשה התנגדות , היה דיון בהתנגדות והרשם קבע "שתנתן רשות להגן ותצהירי המבקשים ישמשו ככתב הגנה והתיק ידון בסדר דין רגיל" עכשיו קיבלתי זימון לקדם משפט , ובזימון נאמר שהצדדים ישלימו את ההליכים כולל גילוי מסמכים . השאלה שלי היא : מה המסמכים שעכשיו עלי להגיש (שכן בזמנו תבעתי את ביצוע השטר שהיה שטר בטחון לקיומו של הסכם שכירות) אבקש לקבל תשובה מפורטת ככל האפשר .

    • גילוי מסמכים
      עו"ד גיא פרבמן | 25/04/2009 23:23

      כשמבו כן הוא. עליך להמציא לצד השני ולבימ"ש את כל המסמכים הרלוונטים שנמצאים בידך (הסכם השכירות, שטר הביטחון וכו'). במידה שחזר שיק הוא שנגרמה עוולה שבגינה הגשת את ביצוע השטר עליך להמציא את האסמכתאות בכול הנוגע לעוולה. לדוגמא במידה שנגרם נזק לדירה ונאלצת לשכור שירותיו של קבלן, הינך נדרש להמציא את הקבלה של הקבלן וכן את חוו"ד על התקלה. בהצלחה

      • האם עלי לצרף תצהיר ?
        אפרת | 27/04/2009 00:14

        תודה על התשובה , האם עלי לצרף לגילוי המסמכים תצהיר עדות ראשית ? או שזה רק בשלב יותר מאוחר ? ומה קורה בקדם משפט ?