פיצויים

  • ביטול דמי פיצויים לנפגעת עבירה
    טל | 20/04/2009 23:44

    לצערי, אני נפגעת עבירה. הפרקליטות ערערה על פסק הדין והעונש הומר לתקופת מאסר גבוהה יותר ופיצויים מוגדלים (10,000 ש"ח במקום 6,000 ש"ח) אותו אדם סיים לרצות את עונשו ויצא לחופשי, בחלוף זמן רב החלטתי לבדוק מה קורה עם הפיצויים ואז הועברתי כמו כדור פינג- פונג בין מחלקות משפטיות שונות, בפרקליטות מרכז החליטו לסייע לי והעלו בשיחת ועידה פקידה של בית משפט שלום שמסרה שהפיצויים בוטלו. עד היום לא זכיתי למכתב רשמי שמאשר דבר שכזה, התעלמו ממני לגמרי. הוא השתחרר לזכרוני בשנת 2004. בעלי חושש שאם אפתח את הנושא אותו קרימינל ינסה לפגוע בנו ומבחינתו לוותר על הסכום הנ"ל והעיקר לחיות בשקט ובטחון. לי זה חורה שבית משפט פועל בצורה כזו והייתי רוצה להעמיד את הדברים על מקומם ובנוסף, איני מבינה מה הקשר לבית משפט השלום, אם התיק הועבר למחוזי. אני מרגישה שאותו קרימינל מכיר מישהו מבפנים שסידר לו את הדברים..היתכן?

    • פיצויים
      עו"ד גיא פרבמן | 21/04/2009 10:57

      המלצתי להגיש בקשה לבימ"ש לצורך מתן הוראה ומתן החלטה האם בוטלו הפיצויים ואם כן למה.