בקשה לביטול התיק

  • תיק שעבר יותר משנה מפסיקת דינו
    יואב | 03/04/2009 22:19

    שלום רב היתה תביעה ומעולם לא קבלתי את התביעה או הזימון לתביעה ולכן לא שלחתי כתב הגנה ,מדובר בתיק שאני חייב מספר 4 ,כשהתברר לי שאני אחד החיבים על אף אין לי שום קשר לנושא ואת זה גם במפורש רשום בכתב התביעה לא הוזכר שמי כמי שלקח הלוואה ,וכמו כן במסמכים שהוצאתי מארכיון בית המשפט ניתן לראות שאין חתימה שלי על קבלת המסמכים ולשלוח כתב הגנה, התיק נמצא כיום בהוצאה לפועל הגשתי בקשה לסגירת תיק ומסרתי את המסמכים הבאים 1. ציו ירושה שאין אני זכאיי לירושה 2. אישורים מהדואר על אי התאמת החתימה שלי בגין התביעה3 3. הצהרה שבאותה תקופת לקיחת ההלוואה חייתי במרחק 200 ק"מ למדתי אז עד שנתיים ממעועד לקיחת ההלוואה 4. בתביעה עצמה לא צויין שמי שאני לקחתי הלוואה 5. כל המסמכים הללו מצורפים לבקשת סגירת תיק האם זה מספיק גם אם עבר יותר משנה ? גליתי זאת לאחר שעוקלה לי המשכורת ובמידה ותדחה הבקשה שלי יש אפשרות לקבל סכום כל שהוא למחייה וכיצד ניתן לעשות זאת תודה

    • בקשה לביטול התיק
      עו"ד גיא פרבמן | 06/04/2009 10:53

      הייתי מגיש בקשה דחופה לבימ"ש שדן בתובענה לביטול פס"ד וזאת לאור העובדה שלא הומצאה התביעה בפניך. לאחר שיבוטל פס"ד יתייתר באופן מלא תיק ההוצל"פ ותוכל להגיש את החלטה להוצל"פ לביטול התיק שמתנהל כנגדך