צו הפסקת עבודה

  • הוצאת צו מבית משפט להפסקת עבודות בנייה
    מיכל | 21/03/2009 10:42

    כמה זמן לוקח להוציא מבית המשפט צו להפסקת עבודות בנייה ? כאשר הדירה שלי הוכרזה ע"י העירייה כמבנה מסוכן וחשש להתמוטטות עקב עבודות השכן. (לפני העבודות הדירה היתה יציבה וחזקה וזאת לפי חוות הדעת של המהנדסים שהגישו לעירייה, ובעקבות כך קבל השכן היתר בנייה, אבל לאחר העבודות המהנדסים גילו שהם טעו בנתונים ונתנו נתונים לא נכונים ובשל כך נגרם נזק בלתי הפיך לדירה שלי וקיום הדירה נמצאת בקטגוריית מבנים מסוכנים וחשש להתמוטטות המצב הוא מצב חירום ויש חשש לחיי האדם שמתגוררים עדיין בדירה. השכן ממשיך לבנות אני רוצה לפנות לבית המשפט ולהוציא צו הפסקת עבודה מפני שהעירייה נותנת לו להמשיך לעבוד

    • צו הפסקת עבודה
      עו"ד גיא פרבמן | 23/03/2009 23:35

      הינך נדרש להגיש בקשה דחופה לצו מניעה זמני בהול ביותר. ניתן לקבל צו כזה מהיום להיום כמובן על סמך המידע שמסרת שקיימת סכנה ממשית בהצלחה