עיקול שלא כדין

  • עזרה משפטית כולל יצוג
    גיא | 18/03/2009 22:48

    שלום רב קבלתי מכתב ובו עיקול על משכורת ,התובע אותי על חוב של הוריי משנת 2000 החוב בגין הלוואה לעסק , אך אני לא הייה לי שום קשר לעסק (משפחתי) באותה תקופה הייתי אז סטודנט עד 2002 , בתצהיר של התובע לא מוזכר שאני קבלתי ממנו או בקשתי ממנו או דרשתי ממנו הלוואה או כל סכום , אך השופט נתן פסיקה בהעדירי המחייב אותי בתשלום על אף מעולם לא קבלתי ממנו זימון למשפט או מכתב תביעה כל שהיא , אני יודע שייש לאחיי חוב אך מה הקשר שלי אני זקוק לעזרה משפטית אין לכסף לעורך דין .

    • עיקול שלא כדין
      עו"ד יקי רנד | 19/03/2009 11:15

      ע"פ האמור במכתבך, דומה כי בהחלט יש מה לעשות כדי לסייע לך. לאור מצבך הכלכלי הבעייתי, נסה לפנות ללשכת הסיוע המשפטי הקרובה למקום מגוריך כדי שתממן לך ייצוג משפטי. כמו כן, תוכל להסתייע במסלול הייעוץ האישי באתר.

    • פנה לשי"ל או לסיוע משפטי ייתכן והם יוכלו לעזור לך.  לת
      עו"ד אקרמן לילך | 20/03/2009 10:02