בקשה

  • צו בימש לפירוט יציאות מהארץ של נפטר ממשרד הפנים
    סיגל | 28/01/2009 10:40

    שלום רב, אני צריכה להוציא פירוט יציאות מהארץ של סבא שלי מלפני כ-10 שנים (הוא נפטר לפני 7 שנים). אמרו לי במשרד הפנים שצריך צו בימ"ש. אני רוצה לפנות לבימ"ש בעצמי - האם מדובר בצו עשה? איזו בקשה יש להגיש? לאיזה בימ"ש? האם המשיבים בבקשה הם משרד הפנים? האם מישהו מכיר את הפרוצדורה? תודה.

    • בקשה
      עו"ד גיא פרבמן | 29/01/2009 10:05

      מדובר כאן בעתירה מנהלית שמוגשת לבימ"ש מחוזי. בעתירה המשיב הינו משרד הפנים ע"י ב"כ פרקליטות המדינה. בעתירה תבקשי לצו שיורה למשרד הפנים להמציא לך את המסמכים שהינך נדרשת לקבל בהצלחה

      • תודה על העזרה  לת
        סיגל | 02/02/2009 09:50