תביעה מתוקנת

  • תביעה מתוקנת
    שמוליק | 25/01/2009 19:53

    בתשובה לשאלה קודמת נענתי שאפשר להגיש "בקשה לתיקון תביעה " כיוון שתיקון התביעה הינו שינוי מסויים בטענות התביעה ,, האם ? ואיך? אני יכול להוסיף מסמכים מצורפים ותצהירים או הצהרות (איך נכון?) של עדים שאני מבקש לחסוך מהמם הגעה לבית המשפט . ושאלת פרוצדורה :האם לשלוח תביעה מתוקנת חדשה ? או שאני מחוייב לפורמט הקודם ? אולי ביכלל לשלוח בפקס בקשה מוגבלת מבלי לשנות את התביעה המקורית ? מתנצל על המורכבות תודה מראש על התשובה

    • תביעה מתוקנת
      עו"ד גיא פרבמן | 26/01/2009 14:16

      שאלתך קצת מורכבת וקשה להשיב עלי בפורמט הקיים המלצתי הינה להסתיע בעניין בעו"ד. אתה יכול לפנות בייעוץ האישי בפורום שלנו

      • תביעה מתוקנת
        שמוליק | 27/01/2009 21:27

        כיוון שתגובה ביעוץ אישי בד"כ מתארכת (מתעכבת) אני מבקש בכל זאת להענות בכלליות הרגילה הנקוטה בידכם בד"כ ואם זה לא יספיק אפנה ליעוץ אישי