תיק הוצל"פ

  • תיק בשא שמספרו: 9283/07 בית משפט שלום בנתניה
    גבריאלה גנון | 20/01/2009 22:44

    התיק הנ"ל עשה לי עיקול בבנק פועלים באילת דרך בית משפט ודרך הוצל"פ, תיק זה בהוצל"פ נמצא באיחוד תיקים ולמרות זאת לצערי תיק זה על שם יפת צפריר המיוצג דרך עו"ד אורי רפאל (מניאק- סליחה על הביטוי) מציק לי בצורה גורפת מרגע כניסתו לתיק האיחוד ולא מוכן להסיר לי את העיקול לטיפולכם בדחיפות אודה . גבריאלה

    • תיק הוצל"פ
      עו"ד גיא פרבמן | 22/01/2009 10:22

      לצורך סיוע הינך מתבקשת לפנות בייעוץ אישי לפורום שלנו

      • בשא 9283/07 למה לא קיבלתי תשובה?20.01.09
        גבריאלה | 22/01/2009 20:35

        שאלה חוזרת לגבי התיק הנ"ל שמציק לי ועושה לי עיקולים בבית משפט ובהוצל"פ ולמרות שהיא נמצא בתיק איחוד הוא עושה לי עיקולים ולא מוכן להסיר אותם. מה עושים??????? לתשובתיכם בדחיפות אודה .