הוצאות

  • הוצאות
    אודי | 12/01/2009 15:33

    בתקופה האחרונה בתי המשפט שבדרום עובדים עפ"י מתכונת שלא יינתן פסק דין בהיעדר עקב המצב הבטחוני. עכשיו לאחר שנדחה הדיון לתקופה אחרת איזה הוצאות חלים על הדחייה, ועל מי? *הערת מערכת: מידע נוסף בפורום בתי משפט

    • הוצאות
      עו"ד אביב גיטלמן | 12/01/2009 16:38

      שלום רב, פס"ד בהיעדר , הכוונה למקרה שלא הוגש כלל כתב הגנה ע"י הנתבע . במקרה כזה לא נקבע כלל דיון ולכן שאלתך לא ברורה . בכל מקרה, אם דיון נדחה ביוזמת בית המשפט ( לדוג' מפאת המצב הביטחוני), לא תהיה זכאי להוצאות

      • תוספת
        אודי | 12/01/2009 17:06

        לא בדיוק. כוונתי היא כאשר ביהמ"ש נותן פס"ד בהיעדר ייצוג של בעל הדין לאו דווקא בהיעדר כתב הגנה.

        • מידע
          אודליה | 18/06/2009 15:50

          אין לי ספק כי פעמים רבות נשמעה בבית המשפט הטענה הזאת.