שלוש בקשות

  • האם תתכן תשובה ל3- בש אות בתשובה אחת?
    שקד | 14/12/2008 11:22

    שלום רב.שופט קבע שלוש החלטות נפרדות בשלוש בקשות אזרחיות נפרדות באותו תחר-בשלושתן נקבע לתגובה תוך עשרים יום.האם נתן להשיב בתשובה אחת על שלוש בשאו''ת נפרדות או לחילופין לבקש לקייים דיון בשלושת הבשאו''ת במקום להשיב בכתב.מה קורה בחלוף עשרים הימים ושלושת הבקשות נענו בתשובה אחת כוללנית.תודה לתשובה שקד

    • שלוש בקשות
      עו"ד גיא פרבמן | 15/12/2008 21:14

      אתה חייב להשיב לכל בש"א בנפרד וכן לבקש לקיים דיון בענייו. במידה שלא תשיב בימ"ש יהיה רשאי לפסוק כנגדך.