דברים יקרי ערך

  • שאלה בקשר לדברים יקרי ערך שנישארו אצל האקסית
    ירון אהרוני | 01/12/2008 11:30

    שלום רב, ברצוני לשאול שאלה שהיא בעיקרונה בסיסית מאוד,אבל אין לי תשובה עליה. הייתי בקשר עם בחורה,קשר רציני שהיה אמור להוביל למיסוד הקשר בזמן כל שהוא בעתיד הקרוב. במסגרת הקשר קניתי דברי חשמל יקרי ערך לחדרה של חברה שלי דאז ( טלויזיה 29 אינצ`,מזגן,מיקרו ,שולחן למחשב ) קרה מצב שניפרדנו ודברי החשמל נישארו אצלה. הסיבה שקניתי לה את הדברים היא שבזמן שאני אצלה בסופי שבוע יהיה יותר נעים לשהות אצלה וגם התכנון היה לקחת את הדברים לחיים משותפים שיהיו בהמשך לי ולה הגדרתי את הדברים כמתנה בשביל לעשות לה ``הרגשה טובה``,והסברתי לה שלא סביר שאני אשאיר לה את הדברים יקרי הערך יש לי חשבוניות על שמי של המוצרים הנ``ל אני מעוניין להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות. חשוב לציין שאין לי כל לטרטר אותה או כל מה שקשור ל``נקמה `` על זה שניפרדנו איך אני יכול להציג את התביעה שלי ככה שלא תראה כאילו אני מנסה לטרטר את הניתבעת או לרקוח איזה משהו עסיסי נגדה? למעשה אני כבר הצגתי לניבתעת בזמנו שבמיקרה שניפרד אני אקח את הדברים,היא לא לקחה את זה ברצינות בכל מיקרה אני אשמח אם תוכלו לתת לי ייעוץ ראשוני או מידע ראשוני וכיוון להמשך תודה רבה מראש ויום מוצלח לכולנו ירון אהרוני

    • דברים יקרי ערך
      עו"ד גיא פרבמן | 03/12/2008 19:14

      הגשת כתב תביעה תעורר אצל האקסית תחושת נקם מצידך. בטרם אתה מתחיל הליך מסוג זה תנסה ליצור איתה קשר באמצעות חבר משותף שיסביר את החשיבות של המוצרים בעניך במידה שלא יצלח אז תגיש תביעה