תשלום חוב

  • חוב למגן דוד אדום,הסעה חרום באמבולנס
    אליעזר | 20/11/2008 10:09

    ב-19/11/08 קיבלתי התראה מ-עו"ד לשלם חוב לפי סעיף -514 -ל-6 קראות חרום לאמי ז"ל,חשבון הקריאות הוכפלו ויותר ,אני מאויים -בעיקולים,אמי ז"ל נפטרה 10/3/04 ,הקראות התנהלו ב-2004 בכתובת של אמי ז"ל,לדברי ציפי ממגן דוד לא נישלח מ,רשום,לי אין מושג מהענייו, זהו נוהל מקובל?אני חלק מ-6 יורשים,האם באפשרותי לשלם את חלקי ללא קשר עם שאר היורשים? תודתי נתונה ל-גיא פרבמן עו"ד,

    • תשלום חוב
      עו"ד גיא פרבמן | 20/11/2008 12:03

      בכול הנוגע לדרישת החוב. האם אתה חתום מול מגן דוד לשאת בעלויות האמבולנס ? יש לבחון את הנושא לעומק. בכול הנוגע לתשלום חלקך אני ממליץ בטרם תסדיר את חלקך לקבל מסמך ממגן דוד לפיו בכפוף להסדרת חלקך לא תיהיה למגן דוד או מי מטעמם טענה ו/או דרישה כלפיך בגין יתרת החוב