הגשת תביעה

  • בית דין לתביעות קטנות חיפה
    גלית | 22/10/2008 21:14

    שלום אני מעוניינת לתבוע מישהי שהעסק שלה בחורב בחיפהבמסגרת תביעות קטנות.הורדתי טפסים מהאינטרנט- האם עלי להגיע פיזית לפתיחת תיק לבידאו שאפשר לשלוח בדואר רשום, האם אני יכולה לשלוח את בעלי בשמי? מה הכתובת המדוייקת בחיפה? מה הסכום המקסימלי העדכני נכון להיום?תודה

    • הגשת תביעה
      עו"ד גיא פרבמן | 23/10/2008 09:24

      את יכולה לשלוח את בעלך להגיש את התביעה. בימ"ש לתביעות קטנות נמצא בבימ"ש השלום בחיפה ברח' פלי"ם 12, חיפה מיקוד 33095. הסכום המכסימלי לתביעה הינו 30,000 ש"ח.