הוצאות משפט

  • האם ניתן לערער על גובה הוצאות משפט?
    נתי | 16/10/2008 11:37

    אם נקבע תשלום הוצאות בגובה 15000 ש"ח, לצד הזוכה וההוצאות היו בסביבות 70000 ש"ח, מה ניתן לעשות? האם ניתן לתבוע לאחר מכן את התובע, על גרימת נזקים וכדומה?

    • הוצאות משפט
      עו"ד גיא פרבמן | 16/10/2008 22:43

      לאחר שניתנה החלטת בימ"ש ניתן להגיש ערעור. עיקרון סופיות הדיון גובר ולכן במידה ולא יוגש ערעור לא יהיה ניתן לתבוע על גרימת נזקים.אלא, אם בהליך הוגשה בקשה לפיצול סעדים.