העברת דיון

  • העברת תביעה מתביעה קטנה לבית משפט רגיל
    חלי | 06/10/2008 17:15

    הגשתי תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, אולם אני מתקשה לנהל את התביעה לבד ולכן אני מעוניינת להעביר אותה לטיפול של עו"ד. ידוע לי כי עו"ד לא יכול לייצג אותי בתביעות קטנות מה עליי לעשות על מנת שעו"ד יוכל לייצג אותי וכן להגדיל את סכום התביעה. הנתבע הגיש כתב הגנה ונקבע לנו דיון לעוד חודשיים

    • העברת דיון
      עו"ד גיא פרבמן | 07/10/2008 09:04

      עליך להגיש בקשה לבימ"ש בו הינך מבקשת לפצל סעדים ולהעביר את התביעה לבימ"ש שלום. בכול מקרה בהצלחה