כתב הגנה

  • כתב הגנה
    אודי | 26/09/2008 21:03

    מה קורה כאשר הגשתי כתב תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות.וכתב ההגנה הגיע לכתובתי נקבע לי תאריך לדיון הוכחות בזמן מסויים. האם יכול אני לדרוש שיביאו שני אנשים שמעורבים בפרשה לפני דיון ההוכחות או רק אחריו ואיך מתבצעת הבקשה על ידי?

    • כתב הגנה
      עו"ד גיא פרבמן | 01/10/2008 21:25

      הליכי הדיון בבימ"ש לתביעות קטנות הינו הליך מזורז וקצר. הינך נדרש לפנות לבימ"ש ולבקש לזמן את שני העדים לדיון שנקבע. במידה שלא תעשה זאת בטרם הדיון אתה עלול למצוא עצמך מפסיד את התביעה. בהצלחה