בדקת בכלל את עניין ההתיישנות לגבי הדו"ח???

  • חייבת להגיע למשפט - עבירת תנועה שלא ביצעתי
    פנינה ניצן | 24/09/2008 15:43

    לפני מעל 6 שנים קיבלתי דו"ח על עבירה שלא ביצעתי , מעבר באור אדום עפ"י צילום מס' הרכב. רכב זה לא היה בבעלותי או למיטב הבנתי ברשותי. פניתי באותו המועד בבקשה לביטול הדו"ח אך קיבלתי תשובה שהדו"ח הוסב על שמי ע"י חברת השכרת רכב בשם מ.כ.ת אוטו בע"מ. נמסר לי שעלי לפנות לחברת ההשכרה ולבקש את ההסכם החתום. לא הצלחתי למצוא חברה זו , לא ב 144 ולא באינטרנט. במהלך השנים ניסיתי מס' פעמים לפנות לרשויות כדי שיוציאו אותי מהסיבוך הזה - ללא הצלחה. כיום אני עומדת בפני אי חידוש רשיון, שפג תוקפו בעוד חודש וחצי, הייתי במשטרת התנועה הארצית מרחב מרכז, הייתי בשירות לאזרח של משטרת התנועה בבית דגן, ולפני מס' ימים קיבלתי שיחה שבה נאמר לי שנמצאה ההסבה שחברת ההשכרה שלחה למשטרה, אך מדובר בהדפס מחשב על שבוע שכביכול הרכב היה על שמי כרכב חלופי לאחר תאונה. אין חתימה שלי על ההזמנה או מועד החזרת הרכב, שוב אני במבוי סתום, נאמר לי שלצערם כנראה "אכלתי אותה" ואני אאלץ לשלם את הדו"ח ולספוג 10 !!! נקודות!!! על עבירה שלא ביצעתי. יש לי קצת מהתכתובות ממהלך השנים האחרונות. אנא - עזרתכם, מה עלי לעשות כדי שיסכימו לשפוט אותי? אין לי יותר מידי זמן, נכנסים לחגים וב29 לנובמבר לא יהיה לי רשיון יותר. מה לעשות???? הצילו!!!!! Pnitzan@nana.co.il

    • בדקת בכלל את עניין ההתיישנות לגבי הדו"ח???  לת
      ר | 25/09/2008 20:43

      • אמרו לי שלא חל על זה חוק ההתיישנות
        פנינה | 30/09/2008 00:02

        זה אפשרי? היכן אני יכולה לבדוק את הנושא? חייבת תשובה דחופה, פליז... תודה וחג שמח.