אגרת טלוויה למור זוהי מתנת נשואים של רשות השידור

  • תשלום איגרת טלויזיה
    מור | 03/09/2008 16:42

    מעונינת בתשובה דחופה בנושא איגרת טלויזיה אני נשואה מזה חצי שנה וכרגע אני ובעלי מיתגוררים אצל הדוד שלו שפטור מאיגרת טלויזיה ובכל זאת שולחים לנו לשלם האיך זה יתכן אם אין לנו כלום שנימצא ברשותינו ומה עלינו לעשות בנדון ? כבר העבירו את זה לעורך דין על חוב כביכול של שנה מה עלינו לעשות האם אנחנו צריכים לשלם בכל זאת למרות שהבית שבו אנחנו מיתגוררים בנתיים שייך לדוד שיש לו פטור מתשלום? ואם לו אז מה עלינו לעשות ולמי לגשת תודה רבה ויום טוב

    • אגרת טלוויה למור זוהי מתנת נשואים של רשות השידור
      רחל | 04/09/2008 00:11

      שלום לך מור ומזל טוב לחתונה לרשות השידור יש כנראה מידע שוטף על אנשים שמתחתנים ולא משנה איפו הם גרים אם אצל ההורים שמשלמים אגרה הם שולחים מתנת חתונה תשלום אגרה, גם אם בן הזוג נשאר לגור בדירה של ההורים, גם אם שינית כתובת לבית ההורים שוב תקבלי מתנה אגרה לכתובת החדשה לפחות אצלי שילדי הנשואים שמחולקים בין שתי דירות שלנו ובדירות אלו משולמת אגרה ומדובר בדירה אחת עם כניסה אחת ניתן לבטל את האגרה, אינני יודעת מה הדין לדירה שבא גר פטור מאגרה תיבדקי בפניות הציבור של רשות השידור בירושליים,