תחליף המצאה

  • שאלה בקשר ללמסירה אישית ותצהיר מסירה מעורך שין
    צ'רלי | 02/09/2008 18:43

    שלום לכולם מכיוון שבית המשפט לטביעות קטנות לא הצליח לאתר את הנטבע נדרשתי לבצע מסירה אישית. פניתי לחברת שליחויות שמבצעת שליחויות משפטיות שכוללים תצהירי עורך דין ולאחר שבוע קיבלתי חזרה את כתב הטביעה ואת התצהיר. בתצהיר כתוב: שלושה פעמים זמני ההגעה למקום ושבשלושתם הנמען לא היה בכתובת ועל כן הוחזרה המסירה לשולח. המכתב כולל את חתימת המצהיר ואת חתימת עורך הדין. על מעטפת כתב הטביעה לא נכתב דבר וגם לא סירוב. הדיון בעוד שבועים ויש לי 2 שאלות . 1- האם התצהיר תקף בצורה בבית המשפט? 2- האם עליי לדווח לבית המשפט שאין לי אישור ואין לי סירוב אבל יש לי תצהיר מע"ד לפני הגעתי לדיון? במידה ולא מה עליי לעשות? תודה רבה לעוזרים

    • תחליף המצאה
      עו"ד שרון עזרא | 03/09/2008 15:15

      בדיון תעלה השאלה האם הנתבע קיבל ההזמנה לדין, ואזר תצטרך להגיש את אישור המסירה והתצהיר לפיו נעשה נסיון של 3 פעמים לאתר הנתבע ללא הצלחה. בדר"כ זה אמור להספיק. כדאי גם שתצטייד באישור ממשרד הפנים לגבי כתובתו של הנתבע. בברכה, שרון עזרא, עו"ד