חידוש הליכים

  • בקשה לחידוש הליכים
    גרגורי | 27/08/2008 15:06

    הגשתי בקשה לחידוש הליכים בתיק שהופסק בזמנו משום שהנתבע הוכרז כפושט רגל,עכשיו משבוטלה פשיטת הרגל בגין ניצול לרעה הגשתי בקשה לחידוש הליכים . והשאלות שלי הן : א . האם יש לצרף תצהיר לבקשה ואם כן מה כבר יש לי לכתוב בתצהיר ב . האם כבר בשלב הזה אני צריך לבצע מסירה אישית של העתק הבקשה לנתבע ? או שקודםצריכה להתקבל החלטה בבקשה ורק אחר כך יש לבצע מסירה .

    • חידוש הליכים
      עו"ד שון עזרא | 27/08/2008 15:53

      שלום רב 1. אם יש לך עובדות חדשות- צריך לתמוך אותן בתצהיר. אם העובדה החדשה היא רק עצם ביטול ההכרזה כפשוט רגל, נראה לי שמספיק לצרף העתק מתאים למקור של ההחלטה. 2. יש לשלוח העתק הבקשה, עם הגשתה, לצד שכנגד בברכה, שרון עזרא, עו"ד