סמכות בימ"ש להעביר תיקים

  • שאלה דחופה
    שואל כהלכה | 26/08/2008 09:58

    אם הוגשה ע"י עוה"ד בקשה לבימ"שפ מחוזי במקום למנהלי. הצד שכנגד שהוא במקרה פרקליטות המדינה הגישה בקשה לדחייה על הסף. ביהמ"ש ביקש משני הצדדים להגיש כתבי טענות בכתב לפי תקנותתקסד"א. השאלה היא האם ישנה רשלנות של עוה"ד או שניתן לבקש מביהמ"ש שתעביר את הדיון למימש"פ מינהלי. האם עוה"ד (שלי של התובע) יכול להינזק מקצועית (אם ישנו רשלנות מקצועית בעניין). אודה דחיפות לתשובתכם

    • סמכות בימ"ש להעביר תיקים
      עו"ד שרון עזרא | 26/08/2008 17:17

      שלום רב, לבית משפט יש סמכות להעביר התיק לבית המשפט המוסמך, כך שלכאורה לא אמור להיגרם לך נזק. בברכה, שרון עזרא, עו"ד