בית משפט לתביעות קטנות

  • 2 שאלות קצרות בנוגע לתביעה בבימ"ש לתביעות קטנות
    דניאל | 02/08/2008 18:28

    שלום רב, לאחר שעיינתי בשאלות בדפים קודמים, נותרתי עם 2 שאלות ללא מענה ואשמח לעזרתכם: ברצוני להגיש תביעה נגד ספקית של שירות מסויים.למרות בקשותיי לא קיבלתי חש' במשך כל שנת ההתקשרות ביננו ורק לאחר לחצים ומעורבות צד שלישי, קיבלתי חש' של 6 חודשים אחרונים. כמו כן ביקשתי תיעודים של שיחות ו/אן כל מסמך המאשר התקשרות עןם החברה והיא מסרבת. אני נמצא בבעיה, מאחר וכתב התביעה יהיה חלקי בנתוניו מאחר ולא קיבלתי אותם ואינני רוצה שהדבר יהיה לי לרועץ בבימ"ש. מה עלי לעשות במידה ואינני מקבל את המסמכים? האם אוכל לפנות בבקשה לבימ"ש בטרם הדיון? אני יודע שבמידה והדיון היה בבימ"ש "רגיל" יכלתי לבקש את המצאת המסמכים, אבל הבנתי שבתביעות קטנות הדיון בדרך כלל הינו יחיד ואני פוחד שהדבר ייפג בי. כמו כן, בניגוד להסכם שבע"פ ביננו, הספקית שלחה חוזה שונה ואחיד שאיננו חתום על ידי ומתיר לה לפעול ע"פ שיקול דעתה. האם במקרה כזה אני אבוד, אף שאינני חתום? אשמח לעזרתם דני

    • בית משפט לתביעות קטנות
      עו"ד גיא פרבמן | 03/08/2008 16:52

      ראשית אתה יכול להגיש בצירוף כתב התביעה בקשה לבימ"ש אשר יורה למשיבה להמציא את כל המסמכים אותם הינך דורש. כמו-כן היית מציין בפני בימ"ש שלאור התנהלותה של הנתבעת אסמעתאות אינן בידיך ולכן מתבקשת התערבות בימ"ש בעניין. בכול הנוגע לאי חתימתך עלך המסמך - הנושא יהיה לעניות דעתי לרועץ על החברה ולא עליך. כי העובדה שלא חתמת על התנאים מצביעה שלא קיבלת את דרישות החברה. בכול מקרה המון בהצלחה