תרגום מסמך

  • עזרה בתרגום מונחים לאנגלית
    לילך | 01/08/2008 13:46

    אני מתרגמת מסמך לאנגלית ואין לי ידע משפטי. אשמח לסיוע בתרגום לאנגלית של המונחים הבאים: הקטין נמצא נזקק, סיום לגופו התקבל/נדחה,מחיקה/הפסקה לפי בקשת תובע/נתבע, סגירה טכנית, מחיקה/דחייה על הסף, העברה שיפוטית, מחיקה מחוסר מעש, מחיקה עקב אי ביצוע הוראות דין/שופט, פשרה, העברה מינהלית, עיכוב הליכים. תודה רבה לכל עזרה, לילך

    • תרגום מסמך
      עו"ד גיא פרבמן | 03/08/2008 16:43

      המלצתי לפנות בעניין לעו"ד בעל רישיון מחו"ל

    • ראיות מצולמות
      עו"ד גיא פרבמן | 03/08/2008 16:48

      לצורך הגשת ראייה תצטרכי מבימ"ש להרשות לך להמציא את הראייה המצולמת. בכול הנוגע לכתב ההגנה - לא די בהכחשה כללית אלא חייב בעל הדין לדון במפורש בכל טענה שבעובדה שאין הוא מודה באמיתותה.