מענה

  • אפשרות חדשה לפתרון פוטנציאלי?
    לין | 09/07/2008 13:21

    היי, כפי שציינתי לפני כן, כבר הגשנו בקשה למחיקת תביעה, לכן זה המצב כרגע. מה שכן, במידה ולא נצליח להעביר מקום דיון (הבנתי שהעליון צריך לאשר את זה ואני חוששת שמלבד שופטת שמתנכלת למרות שיש כבר 2 זיכויים עם אותו כתב התביעה בדיוק, בקשתנו לא תהווה עילה מספקת להעברה. ) חשבתי אולי להגיש את כתב התביעה החדש ע"ש אמא שלי (הרי הנכס על שם אבא ואמא) - מה שיקטין את הסיכויים שנקבל את אותה השופטת - וברגע שנקבל מועד לדיון בציון שם השופט המטפל, נבקש ייפוי כוח לאבא שלי (אמא שלי מאוד רגישה למצבי לחץ, לכן עדיף שהיא לא תיהיה במעמד הזה) כך שהוא יוכל לייצגה. לסיכום (סליחה על הנאום): 1. האם זאת נראת לך אפשרות הגיונית? אנחנו מנסים לאלתר... 2. האם אפשרות אישור בקשת העברת דיון ע"י העליון אכן קלוש? 3. אם כתב התביעה יוגש ע"ש אמא שלי, מה הסיכוי שהתיק יפול על אותה השופטת? האם זה הולך ע"פ מי שתבע בעבר, ע"פ הנתבע (למרות שזה לא הכי הגיוני מכיוון שהוא כבר נתבע פעמיים ע"י דיירים אחרים ושופטים אחרים עסקו בותיק וזיכו את הדיירים) או ע"פ כתובת מגורים (גם זה לא הכי הגיוני, שכן יכולים להתגורר שם דיירים אחרים מפעם לפעם)? 4. האם עניין ייפוי הכוח יעבוד לדעתך? הנכס אמור להיות על שם שניהם. תודה תודה תודה. לין.

    • מענה
      עו"ד גיא פרבמן | 12/07/2008 21:49

      לין שלום ! לצערי הרב הדרכים שאת מחפשת הינם יצירתיים אבל סיכויהם נמוכים ביותר ואינם נכונים. סבורני, כי השופטת איננה מחפשת להייתמר באביך ייתכן וקיימים בעיות נקודתיות שהשופטת בוחנת ורואה לנכון שהם דורשים תיקון. לכן המלצתי להגיש את התביעה בשם אביך ואימך גם יחד ובמידה והשופטת הספציפית היא זאת שתקבל את התיק, תידרשו להוכיח את צידקתכם ובמידה שהשופטת תפסוק כנגדכם תמיד פתוחה בפניכם האפשרות להגיש ערעור. המון בהצלחה. נושא ייפוי הכוח אינו רלוונטי, כי עפ"י החוק מי שמגיש את התביעה חייב להופיע בעצמוץ