תלונה כנגד עורך דין

  • למי מגישים תלונה נגד עו"ד
    אמיר | 04/07/2008 12:32

    ברצוני להגיש תלונה ללשכת עורכי הדין נגד עורך דין , למי בדיוק צריך להגיש את התלונה , האם יש טופס מיוחד , ומה הנוהל , האם עלי לשלוח העתק מהתלונה גם לעורך הדין שנגדו יש בדעתי להתלונן , האם אפשר לשלוח את התלונה בפקס , ניסיתי לברר את כל השאלות האלה באתר לשכת עורכי הדין ולצערי לא מצאתי שם כלום . והאם לפני שאני מגיש תביעת רשלנות נגד עורך הדין חובה עלי להתלונן נגדו קודם בלשכת עורכי הדין או שזה אינו מחוייב .

    • תלונה כנגד עורך דין
      עו"ד גיא פרבמן | 07/07/2008 15:48

      התלונה צריכה להיות מוגשת ללשכת עורכי הדין במכתב רגיל. אין צורך שתשלח העתק לעורך דין. הלשכה תעביר אליו את התלונה. אין חובה להגיש תלונה ללשכה לפני הגשת תביעה לרשלנות.