פינוי וסילוק יד

  • פסיקה בנושא פינוי וסילוק על הסף -
    זיו | 24/06/2008 12:31

    שלום רב, התבקשתי להעביר את השאלה לפורום זה הגשתי תביעה לפינוי וסילוק דייר אשר לא משלם לי כמו כן הגשתי תביעה כנגד 2 הערבים התביעה היא גם כספית וגם לסילוק יד יש להם 30 יום להגיש כתב הגנה שאלתי היא מהי עמדתו של בית המשפט במצבים כאלה בדר"כ? האם יש פסיקה רלוונטית בעניין? האם ניתנת להם רשות להגן בדר"כ? לערבים אין כל הגנה לכן לא ברור לי האם אני יכול לקבל נגדם פסק דין מלא? תודה מראש על תשובתך. נושא זה מאוד מטריד אותי לאחרונה

    • פינוי וסילוק יד
      עו"ד גיא פרבמן | 26/06/2008 08:59

      עמדתו של בימ"ש הינה בכפוף לנסיבות. קיימות פסיקה הן לטובת המשכיר והן לטובת השוכר. בנוגע לערבים : היה ובימ"ש יפסוק לטובתך בתביעה נגד השוכר תוכל להיפרע כספית מול הערבים בכול מקרה בהצלחה

      • אפשר לקבל שמות של פסקי דין בנושא בבקשה
        זיו | 26/06/2008 14:26

        האם אפשר לקבל מידע או שמות על פסקי דין מפורסמים בנושא אשר קבעו את אבני הדרך בנושא?