העברת משפט למחוז חיפה

  • העברה משפט למחוז חיפה
    מזל | 22/06/2008 19:17

    משטרת אילת הגישה כתב אישום נגדי כנגד העלבת עובד בציבור ואיום ועלי להשפט באילת ביקשתי להעביר את התיק, כבוד השופט יואל עדן אמר שעלינו לפנות לבג"ץ משום שמשטרת אילת אינה מסכימה להעביר את התיק בשל השוטרים העדים הרבים שיש להם. אני גרה בקריות ומרחק כ20 דקות מביתי יש בית משפט ואני שואלת מדוע לא יכולים לבוא לקראתי האם עלי לנסוע 8 שעות בכל כיוון על מנת להשפט באילת? המשפט הוא בשעה 10 בבוקר כלומר עלי לצאת בחצות מהתחנה ואני מגיעה בסביבות השעה חמש לפנות בוקר באילת עלי ליהות ברחובות עד השעה 10 בבוקר. וכמובן עוד פעם ליהיות ברחובות עד השעה חצות באותו היום כדי לחזור לביתי. מדוע לא מעבירים את התיק שלי, נאמר לי להודות בכתבי האישום ואז יוכלו להעביר את התיק. עשיתי כדבריהם ובסוף הם לא מעבירים לי את התיק ואני מחכה להחלטת בג"ץ. שאלותי הן: מה עלי לעשות כדי להעביר את התיק? במידה ואני לא אתייצב למשפט מה יהיה גורלי? המשפט ב-30.6.08 וביום שלישי בשעה 10 בבוקר עלי לטוס לעבודה? לא יודעת מה לעשות? אני מודה שעשיתי טעות כאשר עניתי בפרעות לשוטרת ואני מצטערת וכתבתי זאת אבל היא אז אמרה לי את עוד תראי מה אני אעשה לך? לא חשבתי לרגע שזה יגיע עד כדי סיוט. איך אפשר להשיג עו"ד מטעם המדינה כי כסף אין לי לבזבז על עובדי ציבור שלא עושים את מלאכתם. מדוע החוק אינו בא לקראת האזרח הפשוט? האם זו עובדה מוגמרת שהשוטרים תמיד ידם על העליונה? או אולי בגלל המראה שלי ששערותי כולן רסטות כל הזמן עוצרים אותי? האם אין כאן חוק שיוון במראה, דת מין לאום... פשוט לא מובן לי רוצה דחוף את תשובתכם מה עלי לעשות אני פשוט נואשת!

    • העברת משפט למחוז חיפה
      עו"ד גיא פרבמן | 22/06/2008 22:54

      המלצתי להפנות את השאלה בפורום הפלילי. כמו-כן קיימת סניגוריה ציבורית שאליה את יכולה לפנות על מנת שיעזרו לך בעניין. בהצלחה