ארכה

  • ארכה
    אודי | 19/06/2008 11:22

    האם רשאי שופט לסגור עסק של אדם שלא הציג רשיונות עסק לביהמ"ש וביהמ"ש נתן לו ארכה מסויימת וגם בארכה הוא לא עמד(בנתיים הוא הפעיל סנקציות פתיחה בשעות מאוחרות וסגירה בשעה מוקדמת) ויש לבע העסק את כול האישורים שנדרשים רק האישור של היטל ההשבחה שבעל הנכס צריך לשלם הוא גבוה מאוד (180000 ש"ח)והוא לא מוכן לשלם את הסכום הזה וזה מה שמונע מבעל העסק לקבל רישיון האם ביהמ"ש יתן ארכה נוספת

    • ארכה
      עו"ד גיא פרבמן | 22/06/2008 22:49

      במידה שבימ"ש קבע מועד להסדרת רישיון לעסק והנושא לא הוסדר ניתן להגיש בקשה להארכת המועד להסדרת המועד. בסמכות בימ"ש לקבל את הבקשה או לדחותה היה ודחה בימ"ש את הבקשה יכול בימ"ש להורות עלח סגירת העסק. כמובן שעל החלטה מסוג זה יהיה ניתן לערער