סתירה בעדות

  • סתירה של עדות
    גדי | 17/06/2008 06:03

    במידה ואני תובע חברה והיא הגישה בכתב התגובה תצהיר של עובד בכיר שלה, בתצהיר הוא טוען כי לא הגיע לידו מידע (עיקר התביעה) אך יש בידי הקלטת שיחה עם עובדת אחרת (זוטרה לכן ניצלתי אי בקיאות משפטית שלה - הקלטה קבילה וחוקית) בה היא אומרת כי העובד רשם במחשב כי קיבל את המידע. שאלתי היא כזו: האם להגיש את התמלול בכתב תשובה לכתב הגנה ואז עו"ד החברה יתכנן איתו תשובה הגיונית ו/או מתחמקת או שאלי להמתין לשלב החקירה ולהציג מולו את המידע ואז לבטח הוא יפול בעדותו

    • סתירה בעדות
      עו"ד גיא פרבמן | 17/06/2008 10:03

      אני הייתי מזמן את העובדת לעדות, חוקר את העובד הבכיר ולאחר סיום עדותו מעיד את העובדת ושואל אותה בנוגע לשיחתכם ומציג בפניה את תמלול שיחתכם. כך תוכל להוכיח שעדותו של העובד הבכיר שיקרית

      • עו"ד גיא תודה ודבר נוסף
        גדי | 18/06/2008 16:13

        שתי שאלות הרי ברגע שאזמין את אותה עובדת למתן עדות הם כבר יבינו את סיבת הזמנתה ולכן יתכננו גרסאות האם עדיף אולי לחקור על תצהירו שהרי הוא לא יכול פתאום לשנות את התצהיר ודין תצהיר כדין עדות ואז להציג את התמליל השאלה היא האם על פי החוק אני יכול לשמור שפן בכובע ולהפתיע אותם במשפט או שיש חובה להעביר לצד השני את כל חומר הראיות כולל הקלטות וכו'

        • סתירה בעדות
          עו"ד גיא פרבמן | 18/06/2008 20:32

          מי מה שציינת אתה תבעת את החברה והיא הגישה תצהיר של העובד, קי תיהיה לה בעיה משפטית לחזור בה מהתצהיר. בכול מקרה על מנת שלא תטעה בדרך ותאבד את היתרון היחסי שיש לך המלצתי להציג בפני עו"ד את כל החומר לצורך התייעצותולאחר מכן תוכל לקבל את האסטרטגיה המשפטית הראויה להתנהל בתיק שלך. לצורך סיוע ע"י עו"ד אני ממליץ לפנות לפנייה דחופה באתרנו. בכול מקרה בהצלחה