הצעת פשרה

  • הצעת בית משפט
    לימור | 16/06/2008 08:49

    בעלי תובע בבית משפט השלום בצפון תביעת נזיקין כתוצאה מתאונת עבודה/תאונת דרכים,השופטת נתנה הצעת פשרה לעו"ד ולצד שכנגד, רק הבעיה היא שאני חושבת שהעו"ד שיקר לנו בהצעת בית המשפט בנוגע לפשרה,שאלתי היא איך אני יכולה לדעת מה היתה הצעת הפשרה של בית המשפט מאחר וההצעה ניתנה בע"פ וזה לא רשום בפרוטוקול, ואני לא סומכת על העו"ד המטפל בתיק של בעלי? לבעלי יש 25% נכות נפשית (פוסט טראומה) והוא טוען שהצעת בית משפט היתה 165 אלף שקל, ביזמן שבחשיבי נזק הוא ביקש הרבה הרבה יותר, ואפילו הצעת הצד שכנג היה סכום גדול יותר,אנא עזור לי איך אני יכולה לדעת מה היתה הצעת בית המשפט? בתודה מראש

    • הצעת פשרה
      עו"ד גיא פרבמן | 16/06/2008 16:08

      האם הצדדים קיבלו את הצעת בימ"ש ? במידה שכן תוכלי לראות בהחלטה מהו הסכום שסוכם בין הצדדים וניתן לו תוקף של פס"ד.

      • הצעת בית משפט
        לימור | 16/06/2008 17:36

        לא, לא קיבלנו את ההצעה כי נשמעה לנו הצעה מצחיקה, בתיק של בעלי מדובר בהרבה כסף ולא בסכום כביכול שהשופטת הציעה, לי לא ניראה שזו היתה הצעת בית המשפט כי היא היתה נמוכה מידי ושוב אני מציינת שבתחשיבי נזק שהעו"ד שלנו הגיש לבית משפט הסכום הוא כמעט פי 10 מהצעת בית המשפט, וגם תחשיבי נזק שהגיש הצד השני הוא גבוה אז איך השופטת יכלה לנקוב בהצעת פשרה נמוכה כול כך לי זה לא נשמע הגיוני, אני בטוחה ב100% העורך דין שיקר לנו,כי הוא ידע שיש לא לקוח מוגבל שיכלית והוא חשב שאנחנו נקבל את ההצעה והוא אפילו ניסה לשכנע אותנו אבל אנחנו דחינו בכול תוקף, וכשאמרתי לעו"ד שהוא משקר לנו הוא אפילו לא הכחיש הוא אמר אתם לא קיבלתם את ההצעה מה הבעיה אנחנו ממשיכים הלאה, לדעתי זאת לא תשובה מעו"ד אני רוצה לדעת את הצעת בית משפט האמיתית ואני חושבת שזאת זכותי וזכות בעלי הבעיה היא איך אני יכולה לדעת מה היתה הצעת בית משפט האמיתית? בתודה מראש לימור

        • הצעת פשרה
          עו"ד גיא פרבמן | 17/06/2008 10:08

          לאור חוסר האמון ששורר בינך לבין עו"ד המלצתי להחליף עו"ד. עו"ד החדש יפנה לב"כ חב' הביטוח לצורך ניסיון לסגור את התיק וכך תוכלי לדעת מה הייתה הצעת בימ"ש

    • בית משפט השלום - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 09:36

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: בית משפט השלום, ראי: בית משפט השלום