תצהיר צד נגדי

  • תצהיר של הצד שכנגד
    גבי.ש | 14/06/2008 23:42

    במידה ואני תובע חברת תקשורת,והצד השני הגיש תצהיר (של עובד שלו) אך אותו עובד הינו בעל אינטרס למולי כי רוב התביעה מתייחסת לאי טיפול שלו בבעיה כמו כן מכיוון והוא היחיד שמטפל בענייני למול החברה (לאחר הגשת תביעה) ייתכן כי מידע שהתקבל אצלו לאחר התביעה הוא יחשוב שנודע לו עליה לפני או עוד כל מיני דברים בסגנון האם ניתן לבטל את התצהיר שלו ואיך?

    • תצהיר צד נגדי
      |עו"ד גיא פרבמן | 15/06/2008 21:45

      הדרך היחידה להתמודד עם התצהיר תיהיה בחקירה הנגדית שתערוך לאותו גורם בבימ"ש. במהלך החקירה תצטרך להוכיח שהתצהיר שהוכן סובל מאי דיוקים ובמידה ותצליח לעשות זאת המשקל של התצהיר יהיה קטן מאוד והדבר יעמוד לזכותך