שטר התחייבות

  • שטר התייבות
    אביגייל | 07/06/2008 10:43

    לפני שנים שכרתי דירה וחתמתי על שטר התחייבות בסכום מאוד גבוה כולל 2 ערבים ואימות חתימתם. בתום השנה הראשונה הוחלף העו"ד והנ"ל עשה חידוש השטר על גבי צילום של השטר המקורי. כעת אחרי 10 שנים כשכבר עזבתי את הדירה ביקשתי את השטר המקורי אולם הוא "אבד" לדברי העו"ד.

    • שטר התחייבות
      |עו"ד גיא פרבמן | 07/06/2008 13:32

      המלצתי הינה אחת - לדרוש מעו"ד שימציא לך אישור לפיו כתב התחייבות אבד והוא כב"כ המשכיר מצהיר בזאת ששטר התחייבות בטל ומבוטל מעיקרו ואין ולא תיהיה כל טענה ו/או תביעה כנגדל בנוגע לכתב התחייבות. בנוסף, במידה וכתב התחייבות התגלגל לידי צד ג' כלשהו הוא מצהיר שמלו