שטר שהוגש להוצל"פ

  • שטר שהוגש לביצוע בהוצאה לפועל
    יאיר | 06/06/2008 18:58

    הגשתי שטר חוב לביצוע בהוצאה לפועל ,השטר הוגש בגין נזקי שכירות ,החייבים הגישו באצעות עו"ד התנגדות , בכתב ההתנגדות הם מעלים שלל טענות , בין השאר הם מבקשים למחוק מהתביעה שלושה מהחייבים וזאת הואיל ובסעיף ו' של הטופס רשמתי רק את שמו של החייב הראשון מתוך הארבעה

    • שטר שהוגש להוצל"פ
      |עו"ד גיא פרבמן | 07/06/2008 13:23

      לאחר שהוגשה בקשת התתנגדות התיק יועבר לבימ"ש. המלצתי לשכור שירותיו של עו"ד שייטפל בעניין