ייפוי כח של עו"ד הצד השני

  • ייפוי כח עו"ד, של הצד השני
    קרין | 04/06/2008 20:18

    במידה ואני תובע חברה, לאחר מכן מתקשר אלי עו"ד שטוען שהוא מייצג אותם, היה נסיון לגישור, הוגשו בקשות בתיק והתכתבות אחד עם השני, אך העו"ד לא העביר לי ייפוי כח בו הנתבעת (משיבה) מתירה לו לטפל בתיק האם ניתן לפנות לבית המשפט שיסיר את הבקשות שהוגשו לפני הצגת ייפוי הכח? מה ניתן ומומלץ לעשות? במידה ותוגש כתב תגובה ללא יפוי כח מה לעשות האם לשחק אותה תמים (איך אני יכול לדעת שבאמת הוא זה שמייצג אותם ולא משקר)

    • ייפוי כח של עו"ד הצד השני
      |עו"ד גיא פרבמן | 07/06/2008 13:16

      המלצתי לפנות לעו"ד ולציין באוזניו שבמידה ולא יעביר אליך ייפוי כח אתה רואה בכך הוכחה שאינו מייצג את הצד השני ולכן תיהיה מנוע מלהמשיך ולדון איתו בתיק. בכול הנוגע למסמכים שהעברת ו/או בקשות שהוגשו בתיק אין מה לעשות בנדון. חבל שלא התיעעצת עם עו"ד לפני הצגת המ