הודעה שקרית

  • דחוף עזרה
    חני | 30/05/2008 06:39

    הגשתי תביעה נגד חברת תקשורת גדולה, התביעה הוגשה כדת וכדין (אישור מסירה טופס 25) יומים לפני פקיעת מועד התגובה החוקי שלח העו"ד שלהם בקשה לבימ"ש וטען כי יש הסכמה בין הצדדים לדחיית מועד דבר שיקרי כאשר הוא שאל אותי אמרתי לו שאני לא מוכן והעברתי על כך מכתב למשרדו. על סמך השקר שלו בימ"ש נתן החלטה לדחות וכתב כמוסכם. מה לעשות ? דחוףףףףף

    • הודעה שקרית
      עו"ד אמיתי אביעד | 31/05/2008 22:27

      ככל שהאמור מדוייק- קיימות שתי אפשרויות מקבילות או נפרדות- הגשת תלונה ללשכת עורכי הדין- במישור האתי + פנייה בהודעה ובקשה לבית המשפט ולדווח תוך תמיכה במסמכים על האירוע האמור- ולבקש יינתן הסעד המתאים..