סנקציות

  • רשיון עסק
    אודי | 02/05/2008 13:48

    האם שופט שלום רשאי להטיל סנקציות על בית עסק שלא הציג רשיונות עסק אך הציג רשיונות מכל הגורמים(משטרה וכיבוי) אך נותר רק מהעירייה . סנקציות אלו מונעים מהעסק להיפתח מוקדם ומורים לעסק להיסגר מוקדם 20-00 ועקב כך ישנם הפסדים שכן שעות הערב הן הכי מוצלחות .

    • סנקציות
      עו"ד אמיתי אביעד | 04/05/2008 12:47

      לא פירטת את פרטי המקרה.. אך בכל מקרה לא נשמע בלתי סביר