ערעור

  • סיוע בערעור כנגד פסילה על הסף
    ענת | 14/04/2008 10:44

    האם יש מקום להגיש ערעור למחוזי ולעליון במקרה זה עקב פסילה על הסף ראה פרטים רופא בכיר ראש מחלקת פה ולסת ביצע בי פשע הוציא חתיכה מהלסת מתועד ברשומה הרפואית שכתב– הדבר המפריד בין פנים הראש ללסת, אמנם נותרתי בחיים אחרי סבל נוראי אבל נכון להיום חיי אינם מלאים עקב כך הגשתי תביעה ב"כ הנתבע טוען שללא חוות דעת מסודרת השופט כנראה יפסול את התביעה להלן נימוקים כנגד פסילת תביעתי בתחילה אציין שאין מקום לסלק את התביעה על הסף עצם הפגיעה באוטונומיה אין התאמה בין הנאמר למעשה ואין ניתוח כזה מדובר בפשע שנית במדינת ישראל פרוטוקול מוועדה רפואית של הביטוח הלאומי שנכתב ע"י ד"ר ראש מחלקת אאג מבית חולים מהווה חוות דעת. אמנם ד"ר רק כתב כנראה הפסטולה (מעבר בין הפה לאף- סינוס) ולא קבע אחוזי נכות אך הארגון האירופי לרינולוגיה מגדיר את הסימפטומים לסינוסיטיס - שינוי מבני בסינוסים נספח 1 וקיימים די תקדימים משפטיים בישראל שקובעים לכך אחוזי נכות. ושלישית מכתבו של ד"ר המומחה לסינוסים ראש מחלקת אאג מתחייחס לגורם בעקבות ניתוח פה ולסת נוצרה וד"ר מומחה לסינוסים באיכילוב כמו האחרים מתעד את הקשר הסיבתי עברה ב2003 ניתוח מקסילופציאלי עם נטילת עצם מהחך הקשה ונוצרה פסטולה וסטיית מחיצת אף קיימים כל האלמנטים הנחוצים לחוות דעת רפואית למעט אחוזי הנכות. שהנתבע מציין ברשומה הרפואית המהווה בפני עצמה יותר מחוו"ד -עובדה שהוציא חתיכה מהלסת העליונה-החך הקשה כאשר הוא בלבד מפריד בין הלסת לסינוס(לתוך הראש)–אנטומיה ראה תמונה בעמוד השער - המתאים להגדרת הארגון האירופי לרינולוגיה סינוסיטיס-נספח 1 הוא כותב בכתב ידו "לקיחת שתל מהחך הקשה אזור 23-25" קיים שקע בלסת עליונה לא צריך להיות רופא כדי לראות שקע בלסת העליונה שלי (23-25)וקיום חור לסינוס היום, אני חיה עם בד בפה ללא שיניים ודלף תמידי ויותר, לאחר שהייתי חולה מאוד הרבה מאוד זמן. מדובר בפשע שאדם ממוצע לא היה נותר בחיים אודה על סיוע האם כדאי להגיש ערעור כנגד הפסילה על הסף מדובר ברופא בכיר ראש מחלקת פה ולסת בבי"ח ממשלתי של קופח ולכן לא קל להשיג חוו"ד

    • ערעור
      ; עו"ד גיא פרבמן | 14/04/2008 12:55

      המלצתי לגשת באופן מיידי לעו"ד המתמחה בתחום הנזיקין על מנת שיבחן ויבדוק את התיק לרבות הגשת ערעור