תשובה

  • עדות על תאונה
    מירי | 04/03/2008 22:43

    עורך דין שלום , אני תושבת אילת .לפני חצי שנה הייתי עדה לתאונת דרכים באזור תל אביב .פעמים זימנו אותי לתחנה המשטרה באזור מגורי על מנת למסור עדות והלכתי .לפני כחודש קיבלתי הזמנה לבית משפט בת"א למסור עדות .מאחר ואני תושבת אילת וגם נמצאת בשלבי הריון מתקדמים ,וממש לא ששה לבלות יום שלם בנסיעות בתחבורה ציבורית רציתי לשאול ,האם יש לי אפשרות לסרב ,ואיך עושים את זה האם כותבים מכתב לשופט ? תודה

    • תשובה
      עו"ד | 05/03/2008 14:01

      את לא יכולה לסרב, יש מה שנקרא צו הבאה ( ע"י המשטרה), מה שכן הם משלמים לך שכר בטלה ונסיעות

      • בהמשך לדברים
        מירי | 06/03/2008 09:17

        תודה על התשובה , ביררתי ,ומה שבית משפט מוכן להחזיר זה 103 שח בלבד .(המחיר הוא סטנדרטי ).וזמ ממש צחוק לעומת ההוצאות שצפויות לי .האם לפחות עם זה יש דרך להתמודד ? תודה