תביעת פינוי

  • פינוי שוכר מדירה
    אנא עזרו לי | 26/02/2008 17:59

    שלום רב, בעוד כשבוע מסתיים החוזה אשר שכרתי לאם חד הורית עם ילדה מעל גיל 18 דירה, הדיירת לא שילמה החודש את השכירות וכמו כן מאיימת שהיא לא עוזבת את הדירה בעוד כשבוע ולא משנה מה אומר ואעשה מאחר והיא טרם מצאה דירה ורוצה לעשות דווקא, כמו כן אציין כי הודעתי ללקוחה חודשיים לפני תום החוזה כי עליה לסיים את החוזה ולצאת אך לבקשתה היא נתקעה ועדיין לא מצאה דירה, ולכן נתתי לה עוד 3 חודשים והחתמתי אותה על הסכם שמותר לי להכנס לדירה בכל מחיר. הדיירת לא עונה לטלפונים ולא לוקחת את הדואר הרשום אשר שלחתי לה, וכמו כן מסרבת להכניס אותי לדירה כבר 5 חודשים וכיום כאשר יש בידי חוזה של דייר חדש אשר שילם חצי שנה מראש והכסף אצלי בחשבון היא לא נותנת לו להכנס ולראות את מצב הנכס. הדייר היה לפניה ורוצה לחזור שוב. בבדיקה הבנתי שאני יכול לפנות אותה בכוח סביר אך עולה השאלה מהו כוח סביר והאם מותר לי לעשות כך בזמן שהיא תהיה בבית, אני יודע שהמשטרה לא מתערבת בנושאים אזרחיים ואני חושש שהכוח שאפעיל לא יהיה סביר בבית משפט, לכן עולה השאלה מה עליי לעשות על מנת להוציא אותה מהדירה, אציין כי יש בידי שטר חוב אשר למיטב הבנתי לא שווה כלום שעליו חתום אחיה ובתה אשר לא נמצאת בארץ וזהו, אין לי עוד בטוחות ממנה. מה עליי לעשות אנא תשובתכם בדחיפות!!! *הערת מערכת: קריאה נוספת אודות חוזה שכירות דירה

    • תביעת פינוי
      עו"ד אמיתי אביעד | 27/02/2008 00:11

      שלום רב, מתיאור המקרה אכן נראה כי הנך מצוי במצב מאוד בעייתי. בעקרון הדרך ה"פשוטה" היא נקיטת הליך הוצאת צו פינוי ותביעה כספית כנגדה- אולם זהו הליך שיכול לארוך גם כחצי שנה ומעלה. פינוי בכח במקרה שלך הוא בעייתי ויש לשקול בזהירות מרובה. נקיטת הליכי הוצל"פ על פי השטר מומלץ ביותר. נוכח הרגישות הרבה של העניין, המלצתי הטובה ביותר היא להוועץ פנים מול פנים עם עו"ד שיבחן את העניין וימליץ כיצד לפנות בדרך המהירה ביותר- הטעות העיקרית שלך זה שניסית להיות "יצירתי" מולה ובכוחות עצמך זמן רב מידי עד שהגעת למצב בו הנך מצוי כעת.